Hotel Borovnik

  • hotel-borovnik-nova

Hotel Borovnik je hotel s dugom tradicijom i prvi hotel u Šibensko-kninskoj županiji koji je primao organizirano turisticke goste. Od 1997.g u privatnom je vlasništvu obitelji Slamić.

Hotel je sagrađen u samom centru mjesta Tisno na otoku Murteru koji je kopnom povezan pokretnim mostom. Tisno je poznato i atraktivno mjesto za odmor tijekom cijele godine, a hotel Borovnik vam van turističke sezone nudi organizaciju seminara, kongresa, vjenčanja ...Hotel Borovnik **** ima 70 luksuzno opremljenih soba kapaciteta 150 mjesta.

Kontakt:
Hotel Borovnik
Trg dr. Šime Vlašića 3
Tisno
Tel: +385 22 439 700
Fax:+385 22 439 711
Mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web:www.hotel-borovnik.com

Hotel Tisno

  • hotel-tisno

Na prekrasnoj obali srednje Dalmacije, u tipičnom malom dalmatinskom mjestu, 30 km od Šibenika, nedaleko od dvaju Nacionalnih parkova, Kornati i Krka, svakako bi trebali posjetiti Hotel Tisno. Obiteljski vođen Hotel Tisno izgrađen je na posjedu koji datira iz 1898. Godine, te je priznat kao kulturno dobro od strane Konzervatorskog odjela Ministarstva Kulture Republike Hrvatske. Hotel Tisno uređen je kombinacijom tradicionalnog namještaja i modernih sadržaja. Sobe su prostrane, udobne, te uređene s posebnom pažnjom na detalje. Sve sobe imaju klima uređaje, TV sa satelitskim programima i besplatan internet. Internetski kutak dostupan je u predvorju hotela.Gosti također mogu uživati u vanjskom bazenu ili posjetiti neke od lokalnih plaža.Stručno i predano osoblje hotela učinit će vaš boravak ugodnim i opuštenim.

Hotel Tisno,Zapadna Gomilica 8
22240 Tisno, Hrvatska
Telefon: +385 22 438 182
Mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web:www.hoteltisno.hr

Hotel Plava Laguna

  • hotel-plava-laguna

Namjerni ali i slučajni gosti sa zadovoljstvom će usporiti vožnju kroz ulicu Put jazina 33, gdje ih dočeka lijep ambijent Hotela Plava Laguna. Predivan pogled na more, ljubazno osoblje i profesionalna usluga pružit će vam očekivani odmor koji će ostati dugo u sjećanju.
Sa zadovoljstvom ćemo ispuniti potrebe i najzahtjevnijega gosta. Ukoliko ste zaljubljenik u netaknutu prirodu, prirodne ljepote te volite sunce, more i mediteransku klimu, hotel Plava Laguna je idealno mjesto za Vas.
Dobro došli!

Hotel Plava Laguna
Put Jazina 33
22240 TISNO
Telefon: +385 22 439757
Fax: +385 22 439 758
Mobitel: +385 99 4368202

WEB: http://hotel-plava-laguna.com/
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.