Autokamp Jazina

  • kamp-jazina-iz-zraka
  • kamp-jazina-karta
Autokamp Jazina smješten je na kopnenom dijelu mjesta Tisno i udaljen svega 2 km od samog centra. Posebno je privlačan gostima željnih tihog odmora u prirodi, ali i obiteljima s djecom. Većina kampa je pošumljena mediteranskim raslinjem, borovima i maslinom. Restoran s otvorenom terasom nudi dnevne menije i jela a la carte. Trgovina je opremljena dnevno svježim namirnicama (kruh, mlijeko, voće, povrće i sl.). Na plaži najmlađi svoje vrijeme mogu provoditi na terenu za odbojku, u vožnji pedalinama, u igranju mini golfa, bilijara, stolnog nogometa.... U sklopu sanitarnih objekta su: umivaonici (topla/hladna voda), sudoperi, prostor za osobe s invaliditetom, tuševi (topla/hladna voda), te prostor za ručno pranje rublja.

Kontakt podaci:  Telefon: +385 (22) 43 85 58  Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o kampu Jazina na web stranici http://www.campjazina.com

 

Autokamp Dalmacija 

  • autokamp-Dalmacija
  • kamp-Dalmacija-karta
Autokamp Dalmacija nalazi se na 2,5 km od centra Tisnoga. U okviru objekta smješten je restoran koji poslužuje specijalitete lokalne i međunarodne kuhinje. .Sve klimatizirane mobilne kućice imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Sve jedinice također nude terasu s prostorom za sjedenje i pogledom na more te besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište.

Kontakt podaci:  Telefon: +385 (91) 21 84 337 Mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o kampu Dalmaciju na web stranici: http://www.dalmacija-tisno.hr

 

 Apartmansko naselje i autokamp Rastovac - Hostin

  • apartmani-hostin
  • autokamp-Hostin
Zatvorena pjeskovita plaža i čisto more osigurani su samo za goste naselja. U jedinstvenom sastavu ovoga naselja, koje je u potpunosti ograđeno i zaštićeno, nalazi se 80 apartmana i 100 kamp mjesta. Svi apartmani imaju zasebnu spavaću sobu s dva ili tri kreveta, SAT-TV, potpuno opremljenu kuhinju u kojoj se nalazi i pomoćni ležaj, kupaonu i veliku terasu s sjedećom garniturom. Na raspolaganju vam je i gril koji se nalazi ispred apartmana.

Autokamp je u potpunosti uređen i opremljen svim potrebnim sadržajima.

Kontakt: Telefon: +385 (22) 43 83 73, Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o apartmanskom naselju i autokampu Hostin na web stranicihttp://www.hostin.hr